Jag har just beställt ett set med 72 st Copic och jag är redan spänd av förväntan! Min styrfar kommer att ta dom med sig hem från sin resa till USA snart och jag kunde därför få till ett grymt bra pris, nästan hälften av vad man får betala i sverige. Tur att det blir en vecka till av jobb och semester så att jag inte har möjlighet att pyssla och därför inte tänka allt för mycket på det! Wohoo! Snart blir det en massa färgläggande, nu måste jag bara köpa lite papper!

 

I just ordered a 72 piece pack with Copics (the B-set) and i just can’t wait until they is home on my desk! My dear father will bring them home with him on his next businesstrip so i will have them on the 8th or 9th of July and i just can’t wait. It’s just good that i do have a weeks vacation so i can’t make anything and so i won’t think of them until i come home.

The picture is taken from Oozak.com, wich is the store i ordered from

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *