Idag har jag varit mamma och Olle och käkat middag och lagt upp ett par byxor åt Olle. Precis när jag skulle gå så kom mamma på att hon hade några påsar i källaren från mormor och morfars gamla affär med en del band och liknande. Tyvärr trodde hon inte att det skulle finnas några knappar. När vi gick ner för att kolla inser vi att det är en liten påse med band och en stor med enbart knappar! Helt underbart! Lite mycket grå och grågröna färger men det kan man nog hitta lämpliga kort för också:) Jag längtar till nästa pysseltid, det är nästan synd att det blir semester på Öland nästa vecka:) Tack kära mamma och tack mormor och morfar!

I have been at my mother and family today, having dinner and doing some sewing for my father. When I’m about to leave my dear mother remembers that she have some ribbons and such in the basement from Grandma and Grandpa’s old store. She said that it probably wouldn’t be any buttons but she hoped i would like it anyway. We go down to look at the bag and IT*S FILLED WITH BUTTONS! Just look, it’s amazing! I’m just not that found of the gray ones and the gray-tones but i think i can find a use for them too. Just can’t wait for the next project… to bad its vacation soon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *