Jag färglade Sweet Novembers Breezy för några dagar sedan men kom mig aldrig för mer men nu har jag skapat ett kort till henne. Jag tycker att den gröna och gula färgkombinationen ger ett friskt och vårit uttryck (även om sambon anser att hon ser sjuk ut) så det fick bli min inspiration för ett nytt vårkort med okänd mottagare än så länge.

De gula prickarna på Breezy är Sakuras Gelly Roller i gult och det gula glittriga i manen och knappen är Yellow Stickles. Pappret som är använt Basic Greys papper Origins, både fram och baksida. Det gula pappret som utgör ramen för Breezy är ett papper av okänt märke men som har fått ett lager Mustard Seed Distressink över sig för att få en mer slående gul färg. Spetskanten är gjorde med Fiskars Border Punch och texten ”Spring is here” är från Pennys Blacks stämpelset Garden Friends. Stenarna på den gula ovalen samt nere i vänstra hörnet är ljusgröna även om det inte syns på bilden.

I dag har jag även kokat ihop ett kort för Haralds födelsedag imorgon.  Jag har använt papper från DCWV’s All About Boys stack. De gröna bokstäverna är vanlig cardstock som jag sedan lagt glossy accent över för att matcha det glansiga och tredimensionella som roboten och de fyrkantiga pappret. Cirkeln bakom roboten är nestabilities och alfabetet är Double Do.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *