I helgen har jag fått hem ytterligare av min pappersförvaring. Denna gång kommer de från Skapa Hobby i Stockholm som trots att pappersförvaringen inte finns på deras webbutik var Marie är mycket tillmötesgående och har mailat foton på dem (jag ville veta att det var samma sort som mina tidigare) och sedan gått med på att skicka dem. Och inte nog med det kom Marie och Eva på att de skulle till Göteborg i mars och därför erbjöd sig att ta med dem för en personlig överlämning så att jag skulle slippa fraktkostnaden! Underbara människor och en webbutik jag kommer att besöka igen! Och om planerna går rätt i juni även ett besök i deras faktiska butik. För de som är intresserade att ta kontakt är detta deras mail: info@skapahobby.se

Jag tycker också glad att mina uträkningar var perfekta och att det får plats med 6 st på höjden i varje expedit-fack och med någon centimeter till godo.

Det enda tråkig med min vackra pappersförvaring (nysorterat och fint) är att pga platsbrist står dom i förrådet. Jag längtar efter den dag då jag har plats för en hylla vid skrivbordet. För den som undrar har jag bara de flesta papper i förrådet, jag har en inte lika fin och praktisk förvaring med tre fack på skrivbordet för de papper och cardstock som jag använder mest. Varför jag inte bytt ut den är för att den är relativt nyköpt och dyr från Muji så jag tänker slita den med hälsan så att säga. Men är någon intresserad så finns den till salu, kolla detta inlägg om du är intresserad.

Det är verkligen en underbar dag idag och jag verkligen känner hur inspirationen flödar men i helgen så har jag och sambon gjort en ordentlig vårstädning så jag tänkte ta och kolla igenom allt pyssel också. det har resulterat i detta vackra resultat som ni kan se på bilden. Och detta är ändå när jag har städat undan en del, problemet är mest att när jag avslutar för stunden måste alla boxar upp på skrivbordet igen för att inte stöka ner resten av lägenheten.

Jag har valt att att gräva fram mina monterade stämplar och ställa den på en av de två tavellister som förut var som inspiration och utställningshylla och jag känner mig mycket nöjd med det, nu kanske jag kommer ihåg att använda dem oftare. Jag har också flyttat in mina tidningar så att jag ska slippa springa ut i vardagsrummet med jämna mellanrum för att inse att halva bordet i alla fall är fyllt av tidningar.

Om jag lyckas gräva mig igenom röran kanske det blir ett kort idag eller imorgon! (Måste rätta en del mininationella också men jag ska nog kunna fixa båda!)

1 kommentar den Vårstädning och pappersförvaring

  1. Vad roligt att du är nöjd. 🙂
    Förhoppningsvis ses vi i juni då.
    /Maria på Skapa Hobby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *