Tidigare i veckan har jag fixat ett kort inspirerat och gjort av Basic Greys pappers kollektion Max and Whiskers. Kortet är till vår vän Hanna som är en stor djurvän och som älskar hundar, därav hundtemat, på hennes födelsedag och det är därför det inte läggs upp förren nu.

Alla papper är distressade med Vintage Photo och både det stora och de små hjärtarna är en nestabilities die. Ramen runt är skapade genom att jag ritade av formen och sen klippte ut. Jag gillar de olika storlekarna och formen på hjärtat men det är synd att de passar så dåligt över varandra. Själva motivet, hunden är utstansat med en cirkel men bilden var en cirkel på ett av Max and Whiskers papprena. Knapparna är från syskrinet och kommer från någon gammal skjorta.

Jag är medveten om att basen till kortet är lite väl gul men jag börjar få slut på cardstock om jag inte skall ha konstiga blå färger (vilket jag av någon anledning alltid köper men aldrig använder). Så här i efterhand inser jag att jag borde ha distressat allt det gula med Vintage Photo för en mer sliten och murrig look, som resten av kortet.

Insidan består av samma papper och ett till nestabilities hjärta som är distressat med Vintage Photo och stämplat med en stämpel från Penny Blacks stämpelset Critter Party. Tass-stämpeln vet jag inte vart den kommer från men jag tror att jag fick den som ett gratisprov på någon mässa efter ett inköp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *