I kväll har jag i fixat med mina distressinks och hur jag förvarar och etiketterar dem.

Jag har ingen bra hylla (detta är under grubbel och ritningar) men jag förvarar dem i två staplar på skrivbordet så att jag hela tiden kan nå dem. Jag har dem i två staplar både för att de börjar bli många nu men även för att jag sorterar dem efter vilka jag använder oftast och de andra. Jag försöker förvara dem upp och ner men glömmer ofta av mig.

Jag har tidigare haft två etiketter (itu klippta stora etiketter) där ena är rättvänd om dynan är upp och ner och den andra etiketten rättvänd när dynan är rättvänd (dessa två sidor bredvid varandra). Men efter ett tag insåg jag att etiketten alltid hamnade bortvänd från mig så jag bestämde mig för att göra om.

Jag gick in till Bokia och köpte matta etiketter (storlek 5x35mm). Jag klippte sedan ut så att jag hade småbitar med 4 etiketter på varje bit och färgade in dem i de olika distressfärgerna jag stämplade även med en fylld stämpel ( i det här fallet en stjärna). Jag gör detta eftersom att stämplandet och att använda skumgummi eller Rangers applikator ger olika färgstyrka och jag vill kunna se båda. Sedan skriver jag även namnet på färgen för att kunna hitta mellan de likfärgade.

Sist men inte minst fäster jag etiketterna på dynan. Varannan sida sätter jag etiketten rättvänd och varannan upp och ner. Så nu borde jag kunna se etiketten (och rättvänd) hela tiden. Hoppas att detta kan ge någon bra idéer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *