Här kommer ett litet kort till min kära far igen för allt stöd och all hjälp jag får av honom, med allt, i vått och torrt. Tanken är att kortet skall kompletteras med en liten ostbricka.

Kortet är baserat på en layout från Mojo Monday, skiss 137 (2010, 3 maj), men med en egen twist.

Motivet är House Mouse stämpelset Birthday: Ballons. Jag hittar inget namn på den enskilda stämpeln. Alla papper är  från tre ark av Basic Greys kollektion Pyrus. Jag stämplade musen på ett ark av naturfärgat cardstock för att matcha den lite murriga känslan. Knapparna är ett par som jag tagit av gamla klädesplagg. Motivet är utklippt efter en nestabilities die, inte utstansad då jag tycker att ramen är för stor mellan oktagon-diesen. Jag valde istället att, med blyerts, rita de inre kanterna för musen och utsidan för den bruna cardstocken och sedan skära med min skärmaskin. (ett bra tips för att nestabilities med raka linjer, runda går självklart med sax men jag är ganska dålig på sax.)

Egentligen blåser musen ut ett ljus på ett kex med ost, men jag tyckte att motivet blev för stort så jag satte dit bokstäverna för att göra något med musens blåsande. Bokstäverna är utstansade med ett av Double Do’s alfabet och pappret är fortfarande Pyrus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *