Under kvällen har jag slösurfat pyssel lite allmänt och blev inspirerad till en massa House Mouse efter ha kollat in de nya House Mouse-seten på Joanna Sheens hemsida. Dom är verkligen ursöta och är i en kärlekssamling. Men när jag väl sätte mig vid bordet insåg jag att det ju är Stinas 1årsdag imorgon och självklart måste hon ha ett kort. Jag utgick från ett motiv som jag skapat tidigare men allt eftersom att bakgrunden växte fram fick jag skapa ett nytt motiv då det första var pastellfärgat.

Jag valde att inte göra kortet i pastell och rosa eftersom att jag inte ville ha ett traditionellt flickbaby-kort. Alla papper är av okända märken, och är diverse gratisprover från olika tidningar, och jag har distressat den för att få en djupare ton. De röda stjärnorna är från ett diecut-papper. Stämpeln är Motivets Hilda eating cookie och den lilla fyrkanten är en av nestabilities labels. De vita hjärtan som sitter i hörnen är brads som hittades i mina gömmor.

Jag försökte även dekorera insidan, vilket jag fortfarande känner mig osäker på. Jag valde att dekorera även vänstersidan då jag behövde dölja brad-benen. Jag tycker att det blev ganska bra, nu ska vi bara försöka komma på något fint att skriva dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *