När jag ändå hade katt-tyget framme passade jag på att göra en kjol till stora också. Hon har velat ha en lite lättare kjol som hon kan snurra i (glasskjolen blev lite tung och resåren runt midjan sitter inte så bra) så jag testade att göra en av modellerna i Made by Runis Everyday Skirt. Jag använde halvcirkelkjolen och jag gjorde den så snabb och enkel som jag kunde, det började bli väldigt sent på kvällen. Tyvärr gör jag alltid en massa dumma misstag när jag är trött och den här gången satte jag på midjemudden åt fel håll, men det syns ju som tur oftast inte då den kommer att döljas under en tröja. Jag valde att inte fålla underkanten alls pga lathet och för att få ett så lätt fall som möjligt. Eftersom jag skar ut tyget med min rullkniv var fållen väldigt rak och snygg. Jag kommer kanske att gå tillbaka och försöka mig på en rullfåll men jag ser inget behov av en sydd fåll . nuläget eftersom tyget ändå inte kommer gå upp.

Jag sydde en storlek 128 och jag tycker den passar jättebra på Stora, hon vill s klart ha den alldeles för längt ner men den glider inte runt och sitter bra på hennes höfter och på midjan.

När jag försökte fota Stora med kjolen på ville de andra vara med. Det var så härligt att ha dom alla tre poserande och grimaserandes. Mina små trollungar❤️

Mönster:

  • Made by Runi – Everyday Skirt (Halv cirkel)

Tyg:

  • Pink Poo – Pink Cats (95% bomull 5% Elestan. 190g/m^2)

Träffar: 69

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *