Nu har flickorna fått ganska mycket så jag tänkte att det var dags för Mellan att få något. På önskelistan stod så klart grönt och eftersom jag inte hade något vettigt jersey-tyg så valde jag att använda meshtyget (som är stretchig) som jag använde till foder till sjöjungfrustjärten och tänkte att det kunde bli ett par härliga och svala shorts (Made by Runis Every day Cozy Pants) åt Mellan.

Jag satte igång och allt gick som smort. Eftersom jag hade en stuvbit kvar fick jag skära ut alla fyra bitarna till benen separat när jag vanligtvis gör det på vikt tyg men det var så pass så bitar så det tog inte så mycket länge tid.

MEN när jag väl sytt ihop benen och vände dom för att beskåda mitt verk insåg jag att det blivit väldigt fel. Jag har tydligen klippt ut två högerben och sytt ihop dom. Så det finns en ficka fram och en bak. Snacka om frustrerande!

Eftersom jag inte har tillräckligt mycket tyg kvar för att klippa ut ett helt nytt vänsterben är det bara att skrota shortsen och använda det till nåt mindre nån gång.

Träffar: 69

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *