Jag har under några dagar börjar färglägga ett av de större motiven från House Mouse för att träna på mina copics men också för att jag sällan använder dem fast jag vill. Så jag bestämde mig att att ta lite kort på vägen för att visa hur det blev.

Motivet är House Mouses Juggling raspberries som jag har från mitt stämpelset Summer: Waterlily.

Här i min första etapp koncentrerade jag mig på bär-asken. Jag vill ge den en näver-känsla och använde E40, E41 och E43. Jag känner mig mycket nöjd med hur det blev. Jag tycker att jag lyckades få den levande och med ett djup.

Sen började jag med mössens hud. Jag använde min vanliga kombination med en twist. Jag använde E00 som en bas och började skuggning med E13, E11 och E21 och sedan använde jag E04 på deras nos.

Copics

  • Basket: E40, E41, E43
  • Skin: E00, E13, E11, E21, E04

Stamp: House Mouse’s Juggling Raspberries (Summer: Waterlily set)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *