Jag har i flera dagar känt mig lite krasslig och ynklig så vad kan vara en bättre uppmuntring än att ta en snabbis ner till kvarters-pysselbutiken CiLi in Papers?

Idén var att jag snabbt skulle hämta upp några Bo Bunny Peacock Lane och inget annat. Som vanligt kom jag ut med en hel del mer, men å andra sidan: vem försöker jag inbilla? Jag kommer alltid ut med mer. Men jag måste säga att detta besök nog gjorde min dag, kanske till och med vecka. Cicci var underbart trevlig och pratglad så det slutade med att jag var där nästan en timme medan vi pratade om allt mellan himel och jord och så klart pyssel. Hon har visat mig en massa godsaker som jag självklart vill ha och några som jag fick med mig. Trevligt att prata med någon lika pysseltokig som jag. Hon visade mig bland annat lite nya paperpack (15x15cm) som jag missat och påkallade min uppmärksamhet till Echo Park. Det är ett märke jag inte har särskillt mycket papper av eller känt att de är i min stil men efter har kollat igenom fastnade jag direkt. Slutade med att jag kom hem med ”A walk in the park” och jag kan verkligen inte sluta blädra i den. Tror att nästa projekt kommer att bli ett med de papprena!

Så tack Cicci för en trevlig stund!

1 kommentar den Uppmuntran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *