Today i have been working with this weeks Mojo Monday (#185) and my Penny Black stamps that i have realized i don’t use as much i would like. The striped paper is from DCVW’s paperpack Baby Boy and the white paper is regular cardstock that is embossed with Provocrafts Swiss dots. The image is from Penny Black clearstamp-set Garden friends and it’s colored with promarker and copics and the cheeks are chalked. The sentiment is from the same stamp-set and have been stamped with Shabby Shutters. The bow is double-looped and made with my Bow-easy. The border is made with Fiskars scalloped border-punch. The image is cut with a nestabilities and a doyle. The flowers are from Reprint and are centered with a brad (there are two different yellow ones). The  card is covered (edged, flowers and image and sentiment) with stardust stickles to match the glitter in the striped paper. You can se the layout and the inside at the bottom at this post.

Dagens kort är ett vårkort med mjuka och ljus färger för att kompensera den grå himlen utanför. Layouten kommer från veckans Mojo Monday (nr185). Motivet  och texteb är från Penny Blacks set Garden friends och jag har faktiskt användt både promarker och copics. Cirklarna är nestabilities och en doyle. Den vita rektangeln är torrebmossad med Provocrafts Swiss Dots embossingfolder och kanten längst ner är Fiskars scalloped borderpunch. Blommorna är från Reprint och är fästa med två olika sorters gula brads. Runt i stort sett alla kanter, blommorna och texten har jag använt stardust stickles. Isidan och orginal-layouten finns underst i inlägget.

1 kommentar den Bright Springcard (Mojo185)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *