Idag skickade jag in mitt examensarbete och har därför börjat göra 3 st presentboxar för att tacka de tre personer som hjälpt mig och sett till att jag faktiskt jobbar.

Den första är till min kära styvfar. Pappren är BoBunnys vinterkollektion Midnight Frost. Jag har fäst 8 st öljetter i varje hörn och trätt bandet igenom dem. Jag satte öljetterna alternerande från fram och baksida så att när man följer bandet så ser man enbart framsidorna. Stämplarna är en textstämpel av okänt märke och musen är självfallet en housemouse. Jag köpte lite godis och la dem sedan i plastpåsar och vek över en bit av samma papper som jag använde till boxen. Etiketterna är svagt distressade med Faded Jeans och utstansade med nestabilities.

(bilderna kan förstoras genom att klicka på dem)

Jag såg denna presentbox på Splitcoaststampers youtubesida, kallad treat box. Jag har använt måtten som används i videon, men man kan använda olika kvadrater så länge sidan är delbar med 3 (då man bigar varje sida på en tredjedel och två tredjedelar. Min box var från början en 21x21cm kvadrat och jag har bigat på 7cm och 14 cm på båda sidorna så att mitt papper blev indelat i 3×3 rutor. Sedan bigas hörnen på diagonalen. Sedan tar man tag i hörnen och drar dem in mot mitten. Se ritningen under och bilderna så förstår man nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *