Här kommer box nummer 3. Denna är till Songül för att hon fick mig att släpa mig in till biblioteket lagom kontinuerligt.

Då jag inte riktigt vet vad hon tycker om blev boxen en ganska diskret och försiktig och förhoppningsvis tycker hon om den.

Pappren är Inkido av kollektionen Cartas. Jag har använt brunt papper som bas och creamfärgad matta till de mönstrade pappren för att ge boxen en lite mjukare look. Dekorationerna är creamfärgade pärlor och tygblommor. Etiketten är utstansad med nestabilities. Jag provade ytterligare en öppningsmekanism. Jag satte ihop höger och vänster sida med ett band som är knutet med knutar precis utanför öljetterna. Det är på detta band (vit/cream) som jag sedan fäst de två blommorna, en på vardera band. Sedan har jag knutit ett tunt brunt band runt de redan existerande banden. I det bruna bandet satte jag sedan två öljetter på ett avstånd så att boxen är stängd. Sedan satte jag en creamfärgad brad genom öljetten som en låsningsmekanism. Lite svårt att förklara men med hjälp av bilderna kanske det blir förståeligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *