Nu har jag gjort ännu en ändring av mitt halsband och det är nog sista för nu är jag jättenöjd och Minihopp är också väldigt förtjust i det.

Jag bytte ut en del av silikonpärlorna för att få mindre friktion (och tyngd) och satte dit lite fler träpärlor istället. Sen hittade jag en mindre uggla på Rundis så det blev att göra om färgkombon lite, och dom här färgerna är mer i min stil, jag älskar ju blågröna nyanser. Och av någon anledning tänker jag mig att Iduns färg är lite ljuslila, jag vet inte vart jag fått det från.
Jag bytte ut månghörningen mot en ring eftersom jag tycker det är fint men också för att se om lillan kan få bättre grepp när hon ligger ner. Jag har också lagt till några säkerhetspärlor för att se till att de inte kan glida runt hur som helst på bandet, som är av satin.

Om jag har varit nöjd tidigare är det inget jämfört med nu! Halsbandet är så fint så jag använder det som finhalsband även när barnen inte är med. Det är nu lätt och känns inte runt halsen och Minihopp tycker om det. Hon pillar och drar i det och vill gärna hålla i det även när hon sover. Så nöjd! Jag vill/måste göra fler…

 


 

23/1-18 Idag tyckte till och med 4-åringen att det var mysigt under kvällsrutinen. Jag kan också meddela att det går att tvätta i 30° utan att det syns en skråma. Mitt behövde sig en omgång efter flickornas magsjuka i förra veckan.

Träffar: 76

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *