Jag fick mig en underbar överaskning när jag kom hem från semestern igår. Två fina paket väntade på mig i hallen. Det första var papper för att måla Copic på som jag köpt av Jessica (Coffeeaddicted). Hon gjorde en liten utfällsäljning genom Svensk Scrappbookings forum och jag kunde ju inte låta bli nu när jag får hemma mina pennor, imorgon! Pappret är Stora Enso 4CC och det var 250g papper.

Det andra paketet var en maskeringstejp från All that Scraps. Tejpen är Eclips Tape Roll och jag fick nys om den på Amy Rysavy’s youtube sida, klicka här för att se inlägget. Jag har tidigare använt mig at Scotch post-it-lim men jag har inte varit helt förtjust då det har varit svårt att få ett jämt lager samt att det ibland fastnar bitar av lim på motivet vilket är mycket irreterande så jag ser verkligen fram emot att använda den nya tejpen!

Och imorgon ska jag över till mamma för att hämta det pyssel hon fått tag på i USA, bland annat mina pennor!

Yesterday when i came home from my week on Öland i happily found two packages waiting for me at home. The first one was some Copic papers that i bought from Jessica at Coffeeaddicted. So now i just cant wait until tomorrow for my Copics to arrive! The Paper is Stora Enso 4cc and 250g.

The second package was from  All that Scraps and is the Eclips Tape Roll that i will use for masking. I have been using Scotch post-it-glue but i think that it somethings leaves residues on the stamped image and it takes some work to get the intended paper covered. I first saw the tape on Amy Rysavy’s youtube video, click here to view it. She does also make beutiful cards, often using Basic Gray’s papers so check her blog out.

Tomorrow I’m going to see my mother and will receive the goodies that she have bought during her trip to USA, among that my pens! I can’t wait!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *