Nu har jag äntligen skickat iväg alla julkort som skall med posten, ligger några i hallen (de som kräver en promenad) men jag anser att jag nu kan lägga upp lite bilder på dem.

Jag har använt en och samma layout och för att spara tid är det inga stämplade motiv. Jag hittade Layouten på två kort inne på Arkivets butik och kopierade det helt skamlöst. Jag lägger inte upp någon layout-bild då den är väldigt tydlig i korten. Jag har främst använt mig av papper från mitt DCWV- christmas paperstack. Det är också en av anledningarna till att jag har gjort en massa olika varianter, pappret tog slut. Den fina kanten är skapad med hjälp av fiskars borderpunch. Stämpeln är en av Arkivets och cirkeln är Marvy Uchidas scalloped circle.

Jag har bara lagt upp ett fåtal av de kombinationer jag gjort men det är också dom som jag är mest nöjd med. Jag gillar specifik det bruna kortet och det ljusgröna med prickar som ger en lite gammaldags känsla.

2 kommentarer den Årets julkort

 1. Hejsan!
  Tack för titten och de fina orden du skrivit inne hos mig, det blir jag jätteglad för. Tusen tack!
  Du hade en liten fråga om hur jag färglade motiven till ljusen. Jag använder ju distress ink på dyna och målar på silkespappret innan jag smälter in det på ljuset. Man får bara tänka på att om man tar för mycket vatten så sprider sig det fort på silkespappret. Det är även bra om motivet får torka ordentligt innan man sätter fast det. Det är bara att fråga igen om du undrar något.
  Har ju även passat på att kika här inne hos dig och du gör jätte fina kort. Gillar dina julkort, så snygga och stilrena.
  Önskar dig en skön helg
  Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *