Idag har jag (lite sent) äntligen gjort Karins födelsedagskort. Jag valde att göra ett Trifold Card med ett skogstema med hjälp av mina color-me papper. (Med inspiration av min ängel Eva (och Karins syster). Idén var att kortet skulle ge ett intryck av skog och de saker som finns i skogen men på grund av idébrist blev det color-me papper färglagt för att symbolisera skog (Pine Needles, Shabby Shutters, Vintage Photo och Peeled Paint) och himmel (Broken China och Faded Jeans). Jag valde att göra de inåtvända bitarna mörka för att framhäva att de ligger på insidan av vikningarna. Kortet har måtten 30x15cm i fullmått och varje panel är 5cm lång och den smala delen överst är 2,5cm bred.

Jag har använt Cinder som motiv eftersom att Karin gillar drakar och en röd skogsdrake kan ingen motstå hoppas jag. Jag är väldigt nöjd med Cinders färgläggning då prickarna ger ett annorlunda intryck från de andra Cinder som jag har gjort.

I textrutan har jag använt “Njut av varje ögonblick” från Arkivet, klockan och “Tempus Fugit” för att påminna om att tiden går. De är självklart också stämplade med Peeled Paint och Shabby Shutters för att matcha resten av kortet.

Träffar: 64

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *