Inköpt

Idag kom äntligen mina nya pappersställ från Skaparlustens hemsida. Jag älskar dem verkligen. Jag kan inte förstå varför det inte finns fler olika varianter för liggande pappersförvaring, helt oförståeligt. Jag beställde fler likadana från Skapa Hobby. De syns tyvärr inte i deras webbutik men de har varit väldigt vänliga när jag mailat dem. Så jag kommer att ha fler i början av mars.

(Jag har inte hittat denna typ av förvaring hos några andra)

Pappersförvaringen som jag fick hem idag (se bilderna) är perfekta då de är 30×30 förvaring, liggande (jag letar alltid i mina papper när de ligger ner), de är stapelbara och sist men inte minst så är de knappt större än 30×30 vilket innebär att de får plats i en EXPEDIT-hylla. På bilderna nedan står förvaringen i mitt hems förrådsförvaring som råkar vara en liten EXPEDIT. Jag har 4 st i hyllan just nu, efter lite mätningar insåg jag att det får plats två till (ett tips för den som är intresserad).

Drömrummet

I vilket fall har jag ägnat mig åt lite förvarings-surfande under den senaste tiden och faktiskt byggt upp en ganska klar bild av hur jag vill att mitt pysselrum skall se ut (när jag får ett). Huvudkomponenten (förutom skrivbord) kommer att vara IKEAs expedit-hyllor. Både för att jag sett hur många ursnygga pysselrum som helst men också för att de är så praktiska. Vad jag gillar mest med dem är möjligheten att ha öppna hyllor, sätta på dörrar, ha små lådor, ha stora lådor, ha IKEAs  lådor:KASETT, pärmar och annat. Det gör att man kan använda hyllorna eller facken på så många olika sätt. Jag drömmer om en (eller kanske flera?) EXPEDIT med så många fack som möjligt. Jag vill också ha dem inom räckhåll så att jag kan nå mina papper och lådor från skrivbordet, men ändå stänga igen så att det ser snyggt och prydligt ut när jag inte arbetar med något.

Jag kan verkligen se hyllan framför mig. Ett fack med mina tidningar, fint sorterade i  KASETT-tidskriftssamlare. Någon hylla med KASETT-lådor med lite övrigt som jag inte använder ofta. Två (förmodligen fler när jag väl har den här hyllan) hyllor med pappersförvaring. Ena facket med cardstock (svart och vit de andra uppdelade efter färg), det andra med designerpapper (uppdelat efter mönster, ibland designer och favoriter). Och en hylla för specialpapper ( Transparent, vellum, wellpapp och liknande). En hylla med cardstock-packs av olika storlek. En hylla med en stor låda, kanske en FLÖRT- låda med lock (svart) eller något liknande för stora extrasaker.

Jag vill ha ett pysselrum! Men till vidare tänker jag nog arrangera om lite och se om jag kan ha den nya pappersförvaringen på skrivbordet. Undrar bara vad jag tänker göra med Muji-förvaringen som jag har där nu…?

Ett av de snyggast rummen jag sett hittas på Jennys sida. Här ser man också EXPEDIT’s olika fördelar.

Träffar: 141

3 kommentarer den Köpt förvaring och Drömpysselrum

  1. WordPress – Fel

    Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

    Läs mer om felsökning i WordPress.