Jag flyttade över allt pyssel från vardagsrummet och tryckte in det i sovrummet. Mitt skrivbord över överbelastat och det står ikealådor lite över allt men det fungerade ganska bra. Jag tror jag ska försöka omvandla mitt skrivbord till ett pysselbord nu när jag i alla fall inte använder mitt skrivbord. Synd bara att datorn är tvungen att stå på skrivbordet för att jag ska kunna slökolla på något.

Jag har gjort två jättefina kort, Jag är verkligen nöjd med det blå/lila (lila pappret är från Kaiser Craft). I vanliga fall gör jag nog lite för stora kort med lite väl mycket tomt utrymme men de här två blev verkligen superbra. Jag är verkligen supernöjd men jag är lite irriterad över att alla magnoliastämplar jag har är i fairytale-kollektionen och att det är lite tråkigt med kronor och vingar på alla, de begränsar syftet lite. Så nu är jag jättesugen på en tur till Borås och magnolias egen shop. Jag såg just på deras hemsida att dom har kurser! Jag vill gå på en magnolia-kurs!!

Jag försöker alltid att inte göra kort med allt för mycket geometriska former då jag alltid blir lite besatt då, men jag tror det blev lagom på “kitchen tilda”-kortet. Och färgerna, alltid åt det blå hållet men det blev fint så jag tänker inte bry mig. Det mörklila på “Kitchen Tilda” är glitter flocking från You Do så det är riktigt mysigt att ta på.

Träffar: 70

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *